ĐILAS VIŠE I NE KRIJE SVOJU PODVALU BEOGRAĐANIMA! Vladeta Jankovic rekao da blage veze nema o gradskim poslovima (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

30.01.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas više i ne krije svoju podvalu Beograđanima!

ĐILAS VIŠE I NE KRIJE SVOJU PODVALU BEOGRAĐANIMA!  Vladeta Jankovic rekao da blage veze nema o gradskim poslovima (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Naime, tokom gostovanja u emisiji “Utisak nedelje” Vladeta Janković potvrdio je da nema pojma o gradskim poslovima i da će to voditi Đilas i njegove pristalice.

Ja sam profesor književnosti, otkud ja znam kako se popravlja kanalizacija i sipa so. Naravno da ću dovesti nekog tu – rekao je Janković.

Podsetimo, nakon vesti da će profesor i bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković biti kandidat opozicije za gradonačenika Beograda, ogoljena je istina kako i na koji način lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegov pajtos Aleksandar Bijelić žele da prevare narod. Poznato je da Đilas i Bijelić vole skupe automobile, da se ne trude ni da sakriju to, već da bahato pred narodom pokazuju gde je završio novac koji su oteli od njih.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milan

30.01.2022 21:43

Pa to smo svi znali, da je još jedan u nizu ljudi koji radi kako tajkun vođa kaže.

Zeljko

30.01.2022 22:34

Đilas je sada počeo da se krije iza penzionera? Šta sve njemu pasti napamet, teška podvala.

Tanja

31.01.2022 03:35

Dragan Đilas je sada počeo da se krije iza penzionera. Kako se bliže izbori, prosto čovek ne može da veruje šta sve njemu može pasti napamet, teška podvala.Ali sva je sreća što građani se više nikada ne mogu prevariti.

Rade

31.01.2022 06:18

Jankoviću i ne treba iskustvo, sve će umesto njega Đilas da odradi.