ZA ZDRAVKA PONOŠA NI JEREMIĆ NE BI GLASAO! Ivica Dačić tvrdi da opozicija nema adekvatnog kandidata za predstojeće izbore!

Autor:

Vesti

23.01.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Ivica Dačić rekao je u emisiji Hit Tvit na TV Pink da je jasno da opozicija nema adekvatnog kandidata za predstoječe izbore, a samim tim ni Zdravko Ponoš ne može da parira SNS i Aleksandru Vučiću.

ZA ZDRAVKA PONOŠA NI JEREMIĆ NE BI GLASAO! Ivica Dačić tvrdi da opozicija nema adekvatnog kandidata za predstojeće izbore!

Foto: printskrin

- Đilasova ekipa, to pokazuje, da nema adekvatnog kandidata, ili se time pokazuje i udara šamar svom kolacionom partneru, jer ja nisam siguran da će Jeremić da glasa za Ponoša. Kako god bilo, mislim da je to daleko od konkurencije Aleksandru Vučiću. Da se vratimo u prošlost, Đilas je u DS-u isključio Jeremića iz stranke. Ništa me ne iznenađuje, to samo govori o njihovim odnosima - izjavio je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading