PREDSEDNIK VUČIĆ O LAŽNIM EKOLOZIMA: Trikovi vam neće proći, ulažemo 310 miliona u zaštitu životne sredine (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.01.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rešili smo da se ozbiljno pozabavimo tim pitanjem"

PREDSEDNIK VUČIĆ O LAŽNIM EKOLOZIMA: Trikovi vam neće proći, ulažemo 310 miliona u zaštitu životne sredine (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. GOLL

Predsednik Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u emisiji na televiziji Pink. Tom prilikom govorio je i o takozvanim ekolozima i otkrio da će ove godine Srbija da uloži najviše novca u zaštitu životne sredine.

Vučić je istakao da je primetio sa koliko trikova i lukavstva su se neki služili, pokušavajući da na veoma manipulativan način, osnovno pitanje zaštite životne sredine okarakterišu kao ključno političko pitanje.

Predsednik je pokazao i grafikon na kome se vidi da će ove godine da bude uloženo oko 310 miliona evra za zaštitu životne sredine.

 

 

U ekologiju ćemo da uložimo najviše. Rešili smo da se ozbiljno pozabavimo tim pitanjem. To nećemo moći lako da rešimo u godinama koje dolaze, ali ćemo stvari da menjamo i stvari da popravljamo. I kanalizacije, i prečišćivače otpadnih voda… Dakle čista voda, da gledamo da vazduh bude što čistiji, da pokušamo da zaštitimo naše velike gradove, ali za to su potrebna velika ulaganja i to je ono što radimo. A to da vam to bude politika, da biste izbegavali odgovore na pitanja da li je u Srebrenici počinjen genocid i da li ste za nezavisno Kosovo, kao što jeste, ti vam trikovi više neće proći, ali je naš posao da razumemo ljude, njihove potrebe i da se za njih borimo – kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Ja

23.01.2022 12:45

Neće ni tebi proći trikovi, ne zanimaju nas cifre, hoćemo da dišemo čist vazduh i pijemo čistu vodu. Pozz

МиБ

23.01.2022 13:05

@Ja - Хоћеш да имаш и струју и грејање и да возиш кола... и да није скупо.. одмах и сада.... као што видиш ради се на томе и за све је потребно време... а тај трик ... хоћу сада и хоћу све ... када би живео хиљаду година цео живот би ти стао у један дан.. а ти хоћеш САД и хоћеш све... е па то тако не иде... може само у бајкама....

Ana

23.01.2022 14:21

Opozicija glumi ekologe ne bi li sakupili neki politički poen.

Zeljko

23.01.2022 14:27

Ja sam za ekologiju, ali brate ovi ga preteraše. Pa mora od nečega da imamo struju, moramo da se grejemo na ugalj, moramo da prerađujemo rudu, litijum, moramo da imamo fabrike, moramo da vozimo autobomobile, avione, autobuse...ne možemo da živimo na čistom vazduhu sa proplanka i da jedemo zeleniš. Mnogo su mi banalni ovi takozvani ekolozi.