ĐILAS PONIZIO VUKA! Tajkun udara maljem, Jeremić se koprca u mestu - RASULO U OPOZICIJI!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun Dragan Đilas nanovo je osramotio koalicionog partnera iz Narodne stranke Vuka Jeremića.

ĐILAS PONIZIO VUKA! Tajkun udara maljem, Jeremić se koprca u mestu - RASULO U OPOZICIJI!

Foto: Printskin

Potencijalnom kandidaturom na predsedničkim izborima Zdravka Ponoša, donedavnog člana Predsedništva Narodne stranke, odnosi između Dragana Đilasa i Vuka Jeremića dostigli su najnižu tačku.

Prebogati tajkun Đilas, koji sebe vidi kao jedinog šefa opozicije koji ne treba da ima konkurenciju, predlažući Ponoša za kandidata za predsedničke izbore zadao je težak udarac Jeremiću od koga će se Narodna stranka teško oporaviti.

Republika

Foto: St/V. Lukić

 

 

Naime, partija Vuka Jeremića sama je priznala da je za predlog Stranke slobode i pravde da upravo Ponoš vodi predsedničku trku saznala iz medija, što je još samo jedan od dodatnih dokaza da je nešto i više nego "trulo" u srpskoj opoziciji.

- S obzirom da u dosadašnjim razgovorima sa našim koalicionim partnerima nije postignut dogovor oko zajedničkog kandidata za predsednika Republike, složili smo se da naručimo dva stručna i nezavisna istraživanja javnog mnenja koja bi nam pomogla da zajednički napravimo najbolji izbor - navela je Narodna stranka u saopštenju u kojem je istaknuto da su za predlog SSP saznali iz medija.

- Ta istraživanja su u toku, a njihovi rezultati bi, po ranije ustanovljenom planu, trebalo da nam budu predstavljeni u utorak, 25. januara. kaže se u saopštenju. Narodna stranka ističe da će nastaviti da poštuje koalicioni sporazum potpisan 26. novembra, kao i sve druge dogovore koje je postigla sa svojim partnerima i s tim u vezi, neće preduzimati bilo kakve jednostrane korake - pravdaju se u Narodnoj stranci.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, rasulo u opoziciji dostiglo je kulminaciju nakon što je prvobitno Ponoševo ime bilo jedno od onih koje figurira u opozicionim medijima kao potencijalnog kandidata.

Nakon toga, Jeremićevci su pokušali da proguraju Miroslava Aleksića za predsednika, ali Đilas očigledno ne mari za njihove želje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Маркони

23.01.2022 12:13

Кака сте ви опозиција све пропали доказани политичари..дајте ако имате неког правог кандидата ...не мора бити страначки..али сујета неда

Istina

23.01.2022 12:29

Ponoš,izdajnik,oženjen ćerkom ustaškog koljača franje lištice,a svastika mu udana za zločinca agima čekua!!! To jeka didat Srbomzca đ8lasa

Branka

23.01.2022 12:54

Pa predsjednica republike srpske je unuka ustaše peje, to vam je istina 100%