VERUJEM U POBEDU NAŠEG KANDIDATA! Vučić o predsedničkim izborima: JOŠ ĆEMO VIDETI KO ĆE U TU TRKU, A KO ĆE BITI PRVI NA LISTI

Autor: Republika

Vesti

22.01.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da još Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri još uvek nisu odlučili ko će biti kandidat za predsednika.

VERUJEM U POBEDU NAŠEG KANDIDATA! Vučić o predsedničkim izborima: JOŠ ĆEMO VIDETI KO ĆE U TU TRKU, A KO ĆE BITI PRVI NA LISTI

Foto: printscreen

- Nikada se ne bojim poraza, ali borim se za pobedu. Verujem u pobedu našeg kandidata. Kako god da mi to raspodelimo, neko od nas će ići za predsednika, neko će biti prvi na listi, neko će biti kandidat za gradonačelnika - kazao je predsednik.

Kada je reč o najavljenoj kandidaturi Zdravka Ponoša, koga je predložila Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa, o čemu je Republika već pisala, predsednik je samo kratko poručio:

- Čestitam im na izboru - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading