DOKLE IDU PIPCI TAJKUNSKE HOBOTNICE?! Šolak u hrvatskim medijima organizovao tekstove koji hvale njegove "genijalne poteze"

Autor:

Vesti

09.01.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šolak je u borbi protiv predsednika Srbije posle mnogo neuspelih pokušaja da kompromituje aktuelnu vlast potražio pomoć od medija u Hrvatskoj

DOKLE IDU PIPCI TAJKUNSKE HOBOTNICE?! Šolak u hrvatskim medijima organizovao tekstove koji hvale njegove "genijalne poteze"

Foto: Promo

Srpsku javnost je šokirala vest da je Sport Republic, čiji je glavni investitor Dragan Šolak, osnivač Junajted grupe, preuzeo kontrolni deo u vlasništvu FK Sautempton.

Nakon što je to i potvrđeno iz tog kluba, sada su njegove poteze počeli na sva zvona da hvale hrvatski mediji.

Naime, tajkun Dragan Šolak je sada, po svemu sudeći, u hrvatskim medijima pod njegovom kontrolom organizovao tekstove kojima se hvale njegovi “genijalni potezi”.

U tekstu u kome ovaj potez pokušava da se opravda navodi se i da je Šolak “jedan običan dečko s ovih prostora”. Dragan Šolak, koji ima imovinu koja se meri u milijardama, kuću vrednu desetine miliona na Ženevskom jezeru, 100 firmi i tri privatna aviona može da bude sve, samo ne “običan dečko”, kako se navodi u ovom tekstu.

Foto: Printscreen

 

Ovo je još jedan od dokaza da tajkunska hobotnica nema granica pa novcem građana Srbije plaća tekstove po domaćim i regionalnim medijima.

Tajkun Šolak i ekipa okupljena oko njega misle da narod zaboravlja sve spletke i krađe koje su organizovane u njegovoj režiji, te se nadaju da će im ovakvi loše smišljeni tekstovi u medijima koje kontroliše u “lijepoj njihovoj” oprati obraz.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading