VUČIĆ OTKRIO DA PUTIN POMAŽE SRBIJI: Rusi će nam iz njihovog dela iz Banatskog dvora isporučivati dodatne količine gasa?

Autor:

Vesti

29.12.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da Srbija nema dovoljno skladišta gasa i da procena o količinama gasa prethodnih godina nije bila dobra.

VUČIĆ OTKRIO DA PUTIN POMAŽE SRBIJI: Rusi će nam iz njihovog dela iz Banatskog dvora isporučivati dodatne količine gasa?

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Taj problem će biti dodatno rešen od 1. januara, i na osnovu razgovora sa Vladimirom Putinom ja verujem da ćemo mi to rešiti. Za nas je jako važno da rešimo dugoročnim ugovorima snabdevanje gasom. Imamo mnogo posla pred nama. Ja sam zamolio predsednika Putina za fleksibilnost, i tu je važno pitanje Banatskog dvora. Ja verujem da će nam Rusi iz njihovog dela iz Banatskog dvora isporučivati dodatne količine, za koje očekujem mnogo povoljnije cene - istakao je Vučić. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

 

On je rekao i da je i dalje situacija kod nas bolja nego bilo gde drugde.

Podsećamo, Aleksandar Vučić najavio je danas na godišnjoj konferenciji novčanu pomoć od 100 evra za sve od 16 do 29 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading