BOLJE DA SE SELI IZ SRBIJE! Jovana Jeremić u SUZAMA: TEŠKO MI JE JER SE OSEĆAM SAMOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.12.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rasplakala se pred kamerama tokom svoje ispovesti pred Novu godinu.

BOLJE DA SE SELI IZ SRBIJE! Jovana Jeremić u SUZAMA: TEŠKO MI JE JER SE OSEĆAM SAMOM! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Jovana Jeremić u emisiji ''Premijera'' progovorila je o svojim željama za Novu godinu, ali i o svemu što je prošla u godini koju ostavljamo za nama, te iskreno rekla da iako je u 30.godini odlučila da se razvede i ostane samohrana majka, čvrsto veruje da će u Novoj 2022.godini sve doći na svoje mesto.

- Moja privatna želja jeste da sretnem nekoga ko može da me voli onako kako ja smatram da treba i ko može rame uz rame da trči uz Jovanu Jeremić, a ako budem imala još više sreće, neko ko može neko ko da ide dva tri koraka ispred mene, pa ću ja potrčati za njim, nije problem, u kondiciji sam - iskreno je započela Jovana.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić o novogodišnjim odlukama

Mnogi su se pitali šta se dešava sa njenim privatnim životom otkada se razvela, a ona otkriva da trenutno živi kod brata i snaje, koji su joj velika podrška i pomoć u odgajanju ćerke Lee.

Ne kuvam, ne naručujem, dođem na gotovo. Snaja će sad napraviti, s obzirom na to da sam sveže razvedena i da sam slobodna. Živim sa bratom trenutno, oni mi pomažu oko svega i oko deteta. Sada sam devojka, mogu da idem gde ja hoću, da radim šta ja hoću, da se selim u tuđe stanove ako ja hoću, da slavim Novu godinu s kim ja hoću. Dakle, sve opcije su otvorene i uživam u ovom momentu, jako dugo nisam bila sama - rekla je Jovana, koja iako jaka, priznaje da su joj brojne situacije bile teške, te i da je plakala u brojnim trenucima, a onda se rasplakala i pred kamerama.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić u suzama

- Plakala sam sad pred kraj godine kada sam, znaš, kada sam ostala u jednom momentu sama s detetom, ona je imala temperaturu... Znaš, kada si na neki način samohrana majka i detetu nije dobro i kada ima temperaturu, bude ti teško kada se osećaš samom - ispričala je Jovana u suzama i dodala:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić o bolnim trenucima

- Tada sam plakala, jer sam shvatila koliko sam ja njoj važna u životu, koliko ja sebe moram da čuvam zbog nje. I koliko moram da budem jaka, koliko sam ja jaka i hrabra žena koja je sa 30 godina odlučila da prekine jedan odnos koji stvarno nije imao problema, jednostavno ja više sebe tu nisam videla. Smatram da sam donela ispravnu odluku i da će moja hrabrost biti nagrađena u narednoj godini, ali bilo mi je teško tada.,

Kako se bliži Nova godina, a Jovana otkriva koliko joj je važan ovaj datum.

- Ja nisam onaj tip da kažem da mi nije važna Nova godina. Jeste mi važna Nova godina i rođendan. Rođendan je na prvom mestu. Ko zaboravi da mi čestita rođendan, bolje sam da se iseli iz Srbije, mislim da mu je to pametnije. Volim da me neko ispoštuje, volim da se seti da mi je rođendan i da me iznenadi novim poklonom. Nisam lažno skromna i neću da glumim na televiziji, to je odraz jednog poštovanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Željko

29.12.2021 20:52

Niko ne može da izdrži da živi sa ovom rospijom.

Odgovori 22 2
U pamet se

29.12.2021 22:19

Sta je, sestro, opala popularnost, pa udri na suze? Samo, sta si trazila, to si dobilaVala, a kako si "lepo" sebe predstavila u javnosti, stvarno ne znam koja bu**la bi te htela. I zasto si kod brata? Zar onomad ne dobi stan od Pinka, ili ti je mozda tako pametnoj, savrsenoj i nacitanoj, tesko i kucnu pomocnicu da nadjes, pa sto ne bi snaja cuvala i dete?

Odgovori 22 4
Kolja

29.12.2021 22:37

Moralna i fizička nakaza i nelečeni, šizofrenični egomanijak.

Odgovori 24 2
Lili

29.12.2021 23:03

Da sam ti ja snaja, sutnula bi te nogom u zadnjicu! Pojela bi to sto si skuvala

Odgovori 21 3