BRUTALNA REAKCIJA BRANKICE STANKOVIĆ: Predsednik NUNS joj zamerio OVO, pa dobio žestok odgovor!

Autor: Republika

Vesti

27.12.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Brankica Stanković očitala je lekciju predsedniku Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željku Bodrožiću.

BRUTALNA REAKCIJA BRANKICE STANKOVIĆ: Predsednik NUNS joj zamerio OVO, pa dobio žestok odgovor!

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija pod kontrolom opozicije, Bodrožić je zamerio Stankovićevoj što na televiziju Insajder koja je nedavno počela sa emitovanjem zove i predstavnike vlasti.

Tim povodom Stankovićeva se oglasila na Tviteru.

- Predsednik NUNSa, gostujuci na Nova S , osporava Insajder TV jer nasi novinari u emisije zovu i predstavnike vlasti?! Zvali smo ih i dok smo se emitovali na N1, i dolazili su u Insajder debatu i tada a dolazio je i predsednik NUNSa. Svasta! #samonasgledajte - napisala je ona.

 

Podsetimo, o Bodrožiću je Republika u više navrata već pisala. Između ostalog, otkrili smo da je Bodrožić politčki aktivan, da je bio u mnogim partijama, što je nespojovo sa novinarskim poslom i funkcijom koju trenutno obavlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Braco

27.12.2021 08:36

Sve je moguće pa da se i za ovg lika čuje,bože pomagaj.