PRIMITIVNO I PROSTO DA DALJE NE MOŽE! Neverovatno šta je Nada Kolundžija napisala ispod slike na kojoj se smeju Vulin i Darija Kisić Tepavčević!

Autor:

Vesti

20.12.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija oglasila se na Tviteru na odvratan, degutantan i mizogin način.

PRIMITIVNO I PROSTO DA DALJE NE MOŽE! Neverovatno šta je Nada Kolundžija napisala ispod slike na kojoj se smeju Vulin i Darija Kisić Tepavčević!

Foto: Printskrin

Kolundžija je zgrozila javnost komentarom na sliku na kojoj su ministri Aleksandar Vulin i Darija Kisić Tepavčević.

Republika

Foto: Printskrin

 

Foto: Printskrin

 

 

Jedan tviteraš objavio je fotografiju na kojoj Vulin i Darija Kisić Tepavčević razgovaraju, pri čemu se ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nasmejala, i postavio pitanje: "Šta joj je rekao"?

Kolundžija se nadovezala napisavši: "Vulin Kisićki - ako hoćeš samnom, imaćeš grupnjak", dodavši na to tri emotikona koja plaču od smeha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
kiki

20.12.2021 22:00

Zena po sebi meri druge zene u politici. Misli ako ona voli grupnjak da vole sve, svasta. Kako se ovi sami izbace na svetlost dana kad im popusti koncetracija.

Odgovori 22 12
ZAvram

20.12.2021 22:56

Шта друго очекивати од "жутог" смећа?

Odgovori 14 14
Dile

21.12.2021 09:39

Mnoge žene u Srbiji ne podnose uspešnu , obrazovanu i dobro vaspitanu Kisicku. Može Nada da crkne ali ova žena je na vrhu uspešnosti i nije jij ni do kolena.

Odgovori 18 21
Cika Sale

21.12.2021 13:53

Pa sta bi drugo i rekla Kolundzija ovaj akrep samo u srbiji moze da bude nesto negde u inostranstvu bi bila samo cistacica vidi se koliko je obrazovana i kulturna prava balkanska prostakusa krivo joj sto ona nije ministarka.

Odgovori 8 11