SRAMNO! Sergej Trifunović usvojio Đilasov recept: Propali političar vređao ministarku! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.12.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović još jednom je pokazao svoj primitivizam i bezobrazluk koji je očigledno video od lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

SRAMNO! Sergej Trifunović usvojio Đilasov recept: Propali političar vređao ministarku! (FOTO)

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Naime, on je ovog puta strašno izvređao ministarku Dariju Kisić, nazivajući je pogrdnim imenima, a takođe je i naveo kako je ministarka preskočila terapiju.

Trifunović je poznat po svom gadnom rečniku, a svoje bljuvotine bez zadrške iznosi gde stigne, ne mareći čak ni kada je u pitanju žena.

On je tako danas sekstistički vređao ministraku Dariju Kisić Tepavčevič, a sve je to Đilasova oprobana strategija - Vređanje i ponižavanje žena, kako je i sam uvek radio!

Foto: Printscreen

 

Setimo se samo Đilasovog skandala kada ga je bivša supruga optužila da ju je 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao, i nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića, i to pred trogodišnjom ćerkom Anom.

Sukob je nastao pošto je Ðilas odbio da supruzi Ivi plaća mesečnu alimentaciju od 8.000 evra, koliko je tražila, ali i zbog dadilje koju je otpustila.

Đilas kada vidi da stvari ne idu po planu, pribegava pretnjama i zastrašivanju, a njegov model ponašanja je opšteprihvaćen među njegovim istomišljenicima kao što je Sergej Trifunović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maja

17.12.2021 18:20

Sergej je i do sada pokazivao svoje loše strane, ali vređanje jedne dame je pokazalo zapravo koliko nisko pada. Svi oni su jaki na rečima kada ponižavaju, prete, jer zapravo ništa pametno i dobro nisu sposobni da učine!

Odgovori 29 13
šumar

17.12.2021 20:39

on je samo jedan ološ koji tera po svom ili tudjem mišljenju i tu treba da se umeša policija i tužilaštvo, pa onda više neće.

Odgovori 25 15
Voisin

18.12.2021 02:11

E jadni vi👹,osramotište vaše majke🥶🥵😪 Koja opozicija-nekultura♻

Odgovori 15 7
Vuk07

18.12.2021 20:39

Trifonovic kao u nekom akcionom filmu shvatio da je vreme da pokaze svoje kvalitete. Vređajuci sve oni koji su na vlast zarad Đilasa. Problem je u tome u svakoj ulozi gde se pojavi veliki Sergej Trifunovic upropasti stvar. Tako će biti i ovaj put. Treba da od nekog naplati svoj honorar ponestalo praska za. buve.