FARAON IZ LESKOVCA OPET BRILJIRA! Vakcinacija je zaštita od ŽIVOTA! POKUŠAO DA IZBEGNE PITANJE O PETARDAMA PA SE "PROSUO" ZA SVE PARE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.12.2021

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, napravio je još jedan "genijalan" gaf!

FARAON IZ LESKOVCA OPET BRILJIRA! Vakcinacija je zaštita od ŽIVOTA! POKUŠAO DA IZBEGNE PITANJE O PETARDAMA PA SE "PROSUO" ZA SVE PARE! (VIDEO)

Foto: printskrin

Naime, on je pokušao da eskivira novinarsko pitanje, što kao šef Štaba za vanredne situacije ne apeluje na leskovačke policajce da sa ulica udalje nelegalne prodavce petardi, pa se, ničim izazvan, prebacio na priču o vakcinaciji i tu se još jednom "prosuo" za, što bi narod rekao, sve pare.

- To je posao MUP-a, sa kolikom se uspešnošću oni time bave, ja nisam kompententan da to procenjujem, ali ja apelujem na ljude da se oni vakcinišu, jer je pokazno i dokazno da je vakcinacija zaštita od života - lupio je po ko zna koji put gradonačenik Leskovca za vreme svog 15-ogodišnjeg mandata.

 

Podsećamo, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović za oko 15 godina, koliko je na čelu rodnog grada, nanizao je više od 10 nagrada za rad, koje je sam sebi dodelio, titulu Džentlmena godine, ali i priznanja za najuređenije dvorište, ptice štiglića koji najlepše peva i mnoge druge.

 

U vitrinu sa priznanjima dodao je i titulu njegovog psa - doberman Hanibal proglašen je u za najlepšeg u svom razredu na međunarodnoj izložbi u Leskovcu.

Napominjemo i da je podsmeh nacije izazvao i kad je svečano otvorio jedan butik u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading