TVRDILA JE DA JE ZBOG NJE TOMA HTEO DA OSTAVI DRAGICU! Bivša mis Jugoslavije u centru pažnje, OVO JE RAZLOG! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

15.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja mis Jugoslavije Helena Mihić, koja je svojevremeno tvrdila da je bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić bio ludo zaljubljen u nju, 'ponovo je dospela u žižu javnosti.

TVRDILA JE DA JE ZBOG NJE TOMA HTEO DA OSTAVI DRAGICU! Bivša mis Jugoslavije u centru pažnje, OVO JE RAZLOG! (FOTO)

Foto: printscreen

Ona se, naime, na društvenim mrežama pohvalila da je nedavno u Lisabonu dobila prestižnu nagradu za nove tehnologije, zaštitu ekologije i poboljšanje industrijske proizvodnje.

Prestižna nagrada

Mihićeva je na svom Fejsbuk profilu postavila i fotografiju nagrade, a za Kurir je pojasnila da je ona i vlasnik Fondacije za nove tehnologije i direktor Insituta za novu tehnologiju u Moskvi.

- Član sam i EAS asocijacije u Strazburu za inovacije i nove tehnologije. I ja sam prva srpkinja koja je dobila ovu nagradu na svetskom nivou - pohvalila se Mihićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mihic (@hmihic)

Foto: Public/Peđa Milosavljev

 

Inače, Mihićeva je svojevremeno tvrdila da je zbog njege Tomislav Nikolić hteo da ostavi suprugu Dragicu, pa joj je čak i posvetio pesme koje je ona ojavila u svojoj knjizi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mihic (@hmihic)

Jedna od njih je sa naslovom - "Za Helenu".

 

Nikolić se u vezi sa ovom navodnom ljubavnom sagom nikada nije oglašavao, a Mihićeva je pre tri godine detaljno za Kurir opisala njihov odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mihic (@hmihic)

 

Bračna ponuda

Ona je tako ispričala da je od Nikolića dobila bračnu ponudu, ali ga je "te turbulentne 1993. ostavila zbog skromnog obrazovanja."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mihic (@hmihic)

- On je devedesetih godina bio drugačiji čovek. Kad smo se upoznali, živela sam u vili u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, bila sam u vezi s intelektualcem koji je bio milioner. Bila sam novinar i tada su radikali imali zabranu pojavljivanja u medijima. Nazvao me je jednog dana Vojislav Šešelj i rekao da će na intervju poslati "jednog skromnog omladinca". Bio je to Nikolić. Čim me je video, zaljubio se. Slao mi je poruke, često zvao, posvećivao ljubavne pesme. Ja nisam imala nikakve emocije - rekal je tada Mihićeva i dodala da sa bivšim predsednikom Srbije nije u kontaktu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mihic (@hmihic)

 

- Bilo bi mi neugodno da je i dalje zaljubljen u mene, iako takve informacije stižu do mene - ispričala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading