DOKTORKA GRUJIČIĆ POTKAČILA NESTOROVIĆA: Prokomentarisala spornu izjavu, A ONDA JE OBJASNILA SIMPTOME TUMORA NA MOZGU!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnica Centra za neuroonkologiju Neurohirurške klinike Kliničkog centra Srbije i prof. dr neurohirurg Danica Grujičić u Jutarnjem programu TV Prva otkrila je koji su prvi simptomi tumora na mozgu.

DOKTORKA GRUJIČIĆ POTKAČILA NESTOROVIĆA: Prokomentarisala spornu izjavu, A ONDA JE OBJASNILA SIMPTOME TUMORA NA MOZGU!

Foto: youtube.com/SRBIJA 1 INFO

- Kada je reč o tumorima mozga, tu su suptilne psihičke promene koje mogu da primete ukućani, oni koji dobro znaju neku osobu. Kada neko počne da priča viceve koji uopšte nisu karakteristični za njega, kada se ponaša na način koji mu nije svojstven, kada ispoljava osobine koje nikada nisu bile sastavni deo njegove ličnosti, tog trenutka treba uraditi prvu dijagnostiku. Nažalost, to se ne prepoznaje kao bolest, obično se protumači kao posledica nekih trauma ili stresnih situacija - objasnila dr Grujičić.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Ovom prilikom ona je prokomentarisala i navode koji se povlače po medijima o lečenju i prevenciji kancera sodom bikarbonom, a koje je navodno izrekao dr Branimir Nestorović.

- Ne verujem da je tako rekao, ali soba bikrabona ima svoje pozitivne osobine, kod kiseline u želucu i tako dalje. U prirodi postoji masa supstanci koje mogu da pomognu. Čaj od nane, kamilice kada vas boli stomak… Ali nikada nije urađena studija zašto, to pijemo jer smo tako naučeni - istakla je doktorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading