SUPERLIGA SRBIJE: Bomba u Lučanima donela TOTALNI PREOKRET (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok Srbija čeka rezultat sa meča Metalac - Partizan koji je na programu u Gornjem Milanovcu i posle kojeć ćemo znati da li je trka za jesenjeg šampiona i zvanično gotova, moglo se uživati na meču u Lučanima. Naime, fudbaleri Mladost savladali su Napredak u Lučanima nakon preokreta rezultatom 3:2 u okviru 20. kola Superlige Srbije.

SUPERLIGA SRBIJE: Bomba u Lučanima donela TOTALNI PREOKRET (VIDEO)

Foto: Starsport

Na samom startu meča viđen je fantastičan pogodak Stefana Jovanovića sa preko 30 metara kada je lopta završila u mreži Lučanaca.

Ekipa Mladosti uzvratila je u 20. minutu preko Saše Jovanovića, da bi samo tri minuta kasnije Cuković matirao golaman i ponovo doveo "čarapane" u vođstvo.

Ništa na terenu u Lučanima nije slutilo na totalni preokret.

Najpre je usledio gol Ante Hrkaća koji je poravnao rezultat u 31. minutu, da bi nakon tri minuta igre u drugom poluvremenu 17-godišnji Đorđe Gordić doneo prednost svojoj ekipi.

Nakon toga se dodatno podigla tenzija na terenu u Lučanima. Usledili su oštriji startovi pa je Hrkač tako zaradio isključenje, ali Napredak nije uspeo da iskoristi brojčanu prednost.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading