TUGA I SUZE NA "NOU KAMPU": Barselona se oprašta od legende (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je danas i zvanično ostao bez jednog od najboljih igrača. Naime, Argentinac Serhio Aguero zvanično je potvrdio da završava profesionalnu karijeru, zbog zdravstvenih problema.

TUGA I SUZE NA "NOU KAMPU": Barselona se oprašta od legende (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen

Serhio Aguero

Aguero je na konferenciji za medije i svečanosti u njegovu čast istakao da je zdravlje na prvom mestu. 

- Zdravlje je na prvom mestu. Medicinski tim mi je rekao da je najbolje da prestanem da igram. Napuštam Barselonu, završavam sa profesionalnim fudbalom.

 

 

- Ponosan sam na ono što sam ostvario u karijeri. Od svoje pete godine sam sanjao da igram fudbal. Želim da zahvalim Independienteu, Atletiko Madridu, koji me je doveo kada sam imao 18 godina, ljudima iz Sitija, koji već znaju kako se osećam. Barseloni, naravno. Znao sam da dolazim u jedan od najboljih klubova na svetu. Hvala i svima u reprezentaciji Argentine, koju sam voleo najviše. Zahvaljujem i saigračima koji su mi pomogli da napredujem. Odlazim uzdignute glave, veoma srećan. Ne znam šta me čeka u životu, ali znam da su oko mene ljudi koji me vole. Hvala i navijačima - istakao je Kun Aguero. 

 

 

Podsetimo se, Agueru je krajem oktobra meseca ustanovljeno da ima probleme sa srcem. Nakon toga je bio na posmatranju u bolnici nekoliko dana, posle čega je doneta odluka da ne sme da nastavi da se profesionalno bavi fudbalom.

Argentinac je tokom karijere nastupao za Independiente, Atletiko Madrid, a postao je i živa legenda engleskog Mančester sitija, čiji je i najbolji strelac u istoriji, a odakle je prešao u Barselonu.

Za nacionalni tim Argentine je odigrao 101 utakmicu i postigao 41 gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading