OPSEDNUTA! ĐILASOVA UZDANICA BAŠ NE VOLI ISTINU: Marinika malo-malo pa masno slaže!

Autor: Republika

Vesti

07.12.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i desna ruka Dragana Đilasa, opsednuta je Srpskim telegrafom jer smo u više navrata razobličili njene gluposti.

OPSEDNUTA! ĐILASOVA UZDANICA BAŠ NE VOLI ISTINU: Marinika malo-malo pa masno slaže!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Tepićeva je 2019. tvrdila da će se naša redakcija spojiti s redakcijama Večernjih novosti i Aloa, držala konferenciju ispred zgrade ovih listova, ali, evo, i dve godine od tada, famozne integracije nema.

Sada je otišla korak dalje, pa tvrdi da je došla do prepiske novinara redakcije Srpski telegraf i portala Republika, što opet nije tačno.

MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Naime, Đilasova uzdanica je objavila na Tviter nalogu printskrin s navodnom, tačnije, potpuno lažnom prepiskom naših novinara. Mašte joj nije nedostajalo, kao ni tehničkih, bolje rečeno, falsifikatorskih veština nekog od saradnika.

Uložen je trud da sve izgleda autentično, ali to, jednostavno, nema veze s istinom.

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Tepićeva sa šefom Đilasom

Međutim, sve i da je objavljena prepiska tačna, a opet ponavljamo - nije, u njoj nema ničeg što nisu stavovi Srpskog telegrafa niti bismo se tih reči stideli.

Da, gospođo Tepić, tačno je da smatramo da vi političari, naprečac prerušeni u ekologe, zlupotrebljavate temu kojom se nikad niste bavili. Smatramo i da ste ljudi s opasnim namerama da gurnete srpski narod u sukob i okrenete nas jedne protiv drugih.

Mišljenja smo i da građani treba da znaju kako se osećaju i šta preživljavaju oni koje zarobljavate i maltretirate na putevima.

IMA KONTINUITET

A to što se neko ne slaže s uređivačkom politikom nekog lista ili mišljenjem neke osobe ne sme biti povod da izmišlja i kleveće, smatra i politički analitičar Jelena Vukoičić.

- Ovo predstavlja kontinuitet njenog ponašanja (Tepićeve), ona je ljude optuživala i za krivična dela bez ikakvih dokaza. Nedopustivo je da izmišlja stvari, a kad se ispostavi da je to što je govorila laž, da nema dokaza, da se ne izvini. To ne treba da bude normalno u političkom životu, ali deo opozicije to promoviše kao parametar normalnosti i moralnosti. Ne možete da satanizujete ljude, klevećete, predstavljate ih kao kriminalce ili nasilnike i onda nikom ništa - poručila je Vukoičićeva.

 

Sve Marinikine laži

- Tvrdila je da se na farmi Vojne ustanove Morović nalazi najveća državna plantaža narkotika
- Izjavila je da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS Milovana Đorđevića Đokina, on je rekao da su, prema njegovim nezvaničnim saznanjima, deca pucala iz "profesionalne praćke"
- Govori da nije potpisala deklaraciju kojom se Srbi proglašavaju za genocidan narod, a postoji papir s njenim potpisom
- Rekla je da je Vučić imao kontakte s ljudima koji su napali demonstrante jer je znao da su napadnuti gumenim čekićima, a to je satima ranije celoj Srbiji otkrio advokat jednog od napadnutih

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Očajno pero

07.12.2021 08:00

Lično mislim da previše značaja dajete ovoj kokoški. Ona ujutro u ogledalu proverava da li je to ona, jer joj se ne dopada faca koju vidi. Ona je žena koja mrzi samu sebe, pa mora i sebe da slaže da to nije ona. Laž je njeno srednje ime.

Odgovori 12 1
Bobica

07.12.2021 08:59

Žena bez obraza, sklona lažima, a po opredeljenju i krađi ...

Kaca

07.12.2021 09:10

Svi znamo ko je Marinika i da sve sto prica i izgovori je laz,koja nema tezinu!

Olivera

07.12.2021 09:16

A kada tačno Marinika nije lagala?