ĐILAS SE VEČERAS KANDIDOVAO ZA ORDEN PRVOG PREVARANTA SRBIJE: Tajkun bi ponovo da otima milione!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žuti tajkun Dragan Đilas večerašnjim nastupom na svojoj privatnoj televiziji kandidovao se za orden prvog prevaranta Srbije, rekao je član Predsedništva SNS Nemanja Joksimović.

ĐILAS SE VEČERAS KANDIDOVAO ZA ORDEN PRVOG PREVARANTA SRBIJE: Tajkun bi ponovo da otima milione!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Pixabay

- Nivo izmišljotina koji je ovaj žuti prevarant uspeo da izgovori u samo jednoj emisiji biće upisan zlatnim slovima u Ginisovu knjigu rekorda. Jeste da je konkurencija tesna, da trku bije sa svojim prvim megafonom Marinikom, Vukom Jeremićem, Borisom Tadićem, onim nesrećnim Ćutom i Zelenovićem, ali mislim da je večeras uspeo da osigura prvo mesto na tabeli.

Samo neka se ne nada da će neko osim njegovih jurišnika da poveruje u bilo koju laž koju je večeras izgovorio, jer se građani odlično sećaju kakav smo lider bili za vreme vlasti bivšeg režima. Bili smo lider po najnižim primanjima, lider po zatvaranju fabrika, po raspalim putevima, školama i bolnicama. Ali bili smo lider i po bogaćenju tajkuna poput Dragana Đilasa koji je od tog istog naroda oteo 619 miliona evra- kazao je Joksimović.

Jedino što nije slagao večeras jeste da će, ako se vrati na vlast, zaustaviti izgradnju metroa. Da će zaustaviti sve na čemu smo godinama radili kako bi život građana i Beograda i Srbije bio neuporedivo bolji nego u vreme njegove vladavine tokom koje je opelješio i gradski i republički budžet.

- Takva Srbija je davna prošlost i zato neka prestane da sanja da će na vlast doći preko ulice ili da će ih na vlast ustoličiti stranci poput Viole fon Kramon kojoj su obećali da će priznati tzv. Kosovo. Koliko god se trudili da lažima i prevarama dođu na vlast neka budu sigurni da će o budućnosti Srbije odlučivati isključivo građani Srbija koji će i na predstojećim izborima još jednom pružiti apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića. Politici koja jedina garantuje budućnost za svu našu decu.

OPET BI DA OTIMA MILIONE

Đorđe Todorović, član Predsedništva SNS, saopštio je da je Marinikin gazda, tajkun Dragan Đilas, briljirao večeras u emisiji i istakao da opet želi da otima milione, kada se jednog dana dokopa vlasti. Bar ga tako lažno bodre njegova istraživanja. Zato izlazi na ulice i obećava krvoproliće. I priznaje tajkun da su blokirali auto-puteve, da su uživali u tome da tuku ljude i oči im vade. To su heroji njihovi i takve oni podržavaju, kao što su podržavali Belivuka i bili mu megafon, svi iz redova tajkunskih medija.

Foto: objektiv.rs, Tanjug/J. Ilić, T. Valič

Luksuz pršti na sve strane: Marinika Tepić i Dragan Đilas

Ali, ulice neće blokirati ni Đilas ni Marinika. Ne, oni će se voziti i fotografisati sve iz luksuznih automobila, uz šampanjac. Da nazdrave uspehu i sreći koju osećaju, jer čini im se da se plan ostvaruje - građanski rat po svaku cenu. Tako je tražio Kurti, tako tražila Viola fon Kramon. Ne zanima lopurdu metro u Beogradu, jer njegov mašinski mozak nije video dalje od makete. Ne zanima njega Kosovo i Metohija, odrekao se još 2008. a to potvrdio formiranjem Saveza za Kosovo. Ne zanima ga ni ekologija, jer je sve to samo dobar paravan da ništarija dočepa malo vlasti i opljačka sve ono što je narod stekao. Ponovo.

Foto: Facebook

Demonstracija nasilja Đilasovih pristalica

- Džabe Đilas priča o kursu evra, platama, novim fabrikama. Znaju sebičnog tajkuna širom zemlje svi. Ništa on za narod nije radio. Obogatio se i strpao 619 miliona evra u svoje džepove, a pola miliona ljudi ostavio bez posla. Upisao plus na konto svojih firmi i bratu podelio 35 nekretnina, a Beograd i Srbiju uterao u dužničko ropstvo i minus koji je umalo zemlju doveo do bankrotstva 2014. godine. Da, pobeđuju Đilas i Marinika sigurno, al' možda samo u Prištini i Vašingtonu gde se grčevito bore za svoje sigurne glasove dok priželjkuju sankcije sopstvenoj zemlji. Sa druge strane, Aleksandar Vučić je spasao Srbiju i ekonomiju joj digao u nebesa, rast BDP na sam tron evropskog kontinenta. Ojačao je privredu, uložio u infrastrukturu, podigao nacionalni duh i nanizao pobede kao niko nikad pre. To je politika koju narod podržava. Politika budućnosti, a ne mračne i lopovske prošlosti - zaključio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

03.12.2021 08:32

Tacno tako , zna i pamti naarod sve , Djilas je za haps a ne za vlast , i ovi ostali oko njega ...