AKTIVISTA "NE DAMO JADAR" PORUČIO: Nebojša Zelenović je lažov koji skuplja političke poene!

Autor: Republika

Vesti

06.12.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivista "Ne damo Jadar" Nebojša Petković poručio je putem svog Tviter profila da je Nebojša Zelenović lažov.

AKTIVISTA "NE DAMO JADAR" PORUČIO: Nebojša Zelenović je lažov koji skuplja političke poene!

Foto: Facebook

Petković je putem svog Tviter naloga izneo detaljno mišljenje o Zelenoviću.

Foto: printskrin

 

- Čovek se ponekad za*ebe u proceni ljudi. Učinilo mi se da je Nebojša Zelenović jedan izuzetno pristojan čovek i da ga kao takvog ovoliko satanizuju po medijima, a onda večeras hladan tuš. Naime, čovek mrtav hladan izjavi pred par stotina hiljada ljudi u emisiji "Utisak nedelje" da se danas čuo sa mnom i da mi podržavamo proširenje liste zahteva kad su protesti u pitanju. To je NEISTINA, da ne upotrebim neku grublju reč. Istina je ono što je rekao Savo Manojlović. Od početka protesta tolerišemo ponašanje političkih aktera protesta i njihove izjave da na primer oni drže reč koju smo mi dali. Kad kažem mi, mislim na Savez Ekoloških Organizacija Srbije - Znamo da ne damo, Kreni promeni i Skupština slobodne Srbije. Dakle, mi smo dali reč i naše je da je držimo, a oni su u ponedeljak, 22.11.2021. u 10 časova ujutru pokazali koliko njihova reč vredi. Molim ih da ne povećavaju štetu koja je već velika, a večeras postala prevelika. Čini mi ste da ste poleteli tuđim krilima, a to je u najmanju ruku nekorektno, da opet ne upotrebim neku grublju reč. Toliko za sada, mislim da je pametnom dovoljno, a vi vidite šta ćete - napisao je Petković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

06.12.2021 11:41

Jadar je predat besplatno Rio Tintu 2004. godine od strane vlasti. Rio Tinto je istraživao i zemlju otkupljivao. Nema predaje a nema ni povlačenja. Ako želite da Rio Tinto ode mora da mu se isplate sve uložene pare i odšteta. To nije mnogo: oko milijardu evra. Kada sakupite te pare javite se Rio Tintu.