"IMALI SMO DOGOVOR, SMATRAM GA PREKRŠENIM"! Kolovođe blokade puteva Savo Manojlović i Nebojša Zelenović zaratili! PUCA TIKVA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.12.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik inicijative Kreni promeni Savo Manojlović, inače jedan od predvodnika blokada puteva u Srbiji i član više nevladinih organizacija poput "Za zaštitu ustavnosti i zakonitosti", zamerio je večeras u "Utisku nedelje" Nebojši Zelenoviću, Aleksandru Jovanoviću Ćuti i ostalim kvazi ekolozima da su izdali da su izdali osnovnu ideju protesta.

"IMALI SMO DOGOVOR, SMATRAM GA PREKRŠENIM"! Kolovođe blokade puteva Savo Manojlović i Nebojša Zelenović zaratili! PUCA TIKVA! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Naime, Zelenović je rekao da oni pored poništavanja dva osnovna zakona, o referendumu i eksproprijaciji, traže da se smeni REM i Olivera Zekić.

Manojlović mu je na to dodao:

- Ne mogu se dodavati novi zahtevi, nismo mi džubox! Ja sam bio iznenađen kad sam čuo zahteve! Imali smo dogovor i sad ga smatram prekršenim!

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading