JEDINO ZELENO ŠTO ZANIMA ĐILASA SU DOLARI! Dok je bio na vlasti ništa nije uradio za životnu sredinu!(VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

05.12.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić na promociji portala Green pričala je o protestima lažnih ekologa koji su održani u subotu u Srbiji.

JEDINO ZELENO ŠTO ZANIMA ĐILASA SU DOLARI! Dok je bio na vlasti ništa nije uradio za životnu sredinu!(VIDEO)

Foto: printskrin

- Ovo jesu politički protesti jer da nisu ne bi videli tamo Đilasa, Mariniku, Borka, Zelenovića, Vuletića, Ćutu i sve ostale. Politički protesti nikakve veze nemaju sa zaštitom životne sredine i zelenom agendom jer, ponavljam, da imaju, dok su bili na vlasti, više od deset godina, mogli su nešto da urade za zaštitu životne sredine - istakla je premijerka.

Podsetila je i da za deset godina koliko je bio na vlasti Dragan Đilas nije urađeno nijedno jedino postrojenje za odsupmoravanje nije početo da se gradi, nijedan filter nije promenjen na termoelektranama, nijedan kilovat iz bilo kog obnovljivog izvora energije, nismo ni imali zakon tad...

- Njih zaštita životne sredine zanima koliko boja zelenih dolara, eto toliko. Nikakav interes nemaju, nikakvo znanje nemaju. Nisu oni tamo da bi protestovali zbog životne sredine, već protiv Aleksandra Vučića – rekla je Ana Brnabić.

- Nismo čuli parole "Hoćemo čist vazduh" već "Vučiću, pederu", videli smo bakljadu, upaljene kontejnere, te ljude zanima kvalitet vazduha sa upaljenim kontejnerima? - rekla je ona i dodala:

- To je teror nad građanima, ne postoji Vlada koja će ići preko ustava Republike Srbije. Ovde će biti vladavina zakona - kazala je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Al

05.12.2021 16:07

Samo ona da se ne pravi duhovita, deluje groteskno.

ZAvram

05.12.2021 19:32

@Al - @AL! А ви, тобожњи борци за екологију, не делујете, већ јесте криминалци! Ову штету, коју наносите свима нама, да платите из својих џепова! Подрепаши, плаћеници страних шпијуна, насилници, безумници, србомрсци...ето шта сте ви! Срама ни образа немате!

Njanja

05.12.2021 17:45

Đilasa isključivo zanimaju pare Rokfeler ove organizacije niti ga zanima Srbija niti ga zanima ekologija .

Boza

05.12.2021 18:12

Ekologija je maska za uzbunjivanje naroda, remecenje mira, odvlacenja paznje za sve dobro sto Vucic radi!