ĆUTA BEZ SRAMA: Brani one koji uzimaju milione od države a napada UO koji radi bez novca

Autor:

Vesti

05.12.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jovanović besramno je napao Jelenu Trivan, predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS) omalovažavajući jer nije zadovoljan statusom njegovih kompanjona, a zaboravio je da oni već uzimaju milione od države.

ĆUTA BEZ SRAMA: Brani one koji uzimaju milione od države a napada UO koji radi bez novca

Foto: Printscreen

Srđan Dragojević, iako je dobio sredstva za dva filma i svi opozicioni reditelji trenutno snimaju, iako Srdan Golubović ima 6 projekata u Filmskom centru Srbije i više njih u Telekomu, Ćuta koji je poznati poznavalac filma se oglasio i pokazao političku agendu koju je imao Goran Marković kada je napao Filmski centar Srbije. 

Prvi zahtev Ćute je ispunjen. Jelena Trivan nikada nije primila ni dinar od Filmskog centra Srbije za razliku od vođa opozicije kao i nijedan član upravnog odbora.

Trivan je član Upravnog odbora, kolektivnog organa koji je namerno targetiraju kao ženu iako sama ne može da donese ijednu odluku.

Podsetimo, Golubović i Dragojević aplicirali su sa filmovima koji su mnogo puta odbačeni na redovnim konkursima za eminentne reditelje. Iako je rečeno da će konkurs biti ponovljen, oni su to kao i obično proglasili za cenzuru i krenuli u napad na državu.

Besomučnom kampanjom na đilasovskim medijima u koje su se svi uključili vređali su i uništavali pre svega javni tender koji je Goran Marković nazvao moralnom nakazom i uterivali strah članovima Upravnog odbora FCS koji za razliku od njih već četiri godine bez naknade rade svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Perpetuum mobile

06.12.2021 09:02

Džukac koji je pre 4-5 godina hteo da pravi MHE na Staroj planini, pa odjednom postao borac za ekologiju......

Peki

08.12.2021 06:25

@Perpetuum mobile - Pa mozda je shvatio da je to lose.