OVO MNOGIMA NIJE UPALO U OČI! Vučić je odgovarao na pitanja, a onda se desila šokantna slučajnost! PREDSEDNIK POENTIRAO! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na projektu izgradnje infrastrukture i nasipanja platoa za depo beogradskog metroa na Makiškom polju, a prilikom obilaska došlo je i do scene koja mnogima nije upala u oči.

OVO MNOGIMA NIJE UPALO U OČI! Vučić je odgovarao na pitanja, a onda se desila šokantna slučajnost! PREDSEDNIK POENTIRAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Nakon obilaska radova predsednik je odgovarao na pitanja novinara, a tada se dogodilo nešto što je malo ko očekivao.

Naime, kola Hitne pomoći baš dok je Vučić odgovarao na pitanja, nakon čega se predsednik oglasio konstatacijom.

- I zamislite sad neko od nas da je blokirao ovaj put i da ovo vozilo, sa nekim kome je pozlilo, ne može da prođe - rekao je Vučić, osvrćući se na nedavne proteste i opoziciono nasilje u Šapcu..

 

 

Podsetimo, Vučić je detaljno odgovorio na pitanje o protestima, poručujući da račune polaže samo narodu na izborima.

Ljudi, ja otkako sam video kako mi se Vukan i Danilo grle i ljube, ja nemam ama baš nikav problem. Baš me briga za te vaše demonstrante, baš me briga za vas, račune polažem narodu na izborima - rekao je predsednik Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading