VULIN NAKON SASTANKA DVOJICE PREDSEDNIKA: Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto

Autor:

Vesti

25.11.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor predsednika Putina i Vučića je dokaz da prijatelje ne treba gubiti ni zbog dnevnih interesa, ni zbog snage onih koji to od nas traže - izjavio je ministar Vulin.

VULIN NAKON SASTANKA DVOJICE PREDSEDNIKA: Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Da je predsednik Vučić vodio politiku slepog svrstavanja uz rezolucije Evropske unije, da je slušao naređenja i popuštao pod pritiscima, danas bi Srbija kao i druge zemlje koje su uvodile sankcije Rusiji plaćala troškove energetske krize. Politika vojne neutralnosti i odbijanje da se postane deo antiruske histerije danas je još jednom pokazala svoju vrednost.

Predsednik Vučić je sa predsednikom Putinom uštedeo Srbiji 300 miliona evra direktnih troškova, a još bar milijardu, jer nijedan investitor neće zatvoriti svoj pogon zbog visokih cena ili nestašice gasa. Aleksandar Vučić je poslednji slobodni državnik na Balkanu, zato se njegova reč sluša, a molba poštuje. Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom postignutog dogovora o ceni gasa između predsednika Srbije Vučića i predsednika Rusije Putina u Sočiju i velikog uspeha Srbije i njenog predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading