NE ZNAJU VIŠE KAKO ĆE DA SLAŽU! Đilasovi mediji pokušali da PLASIRAJU NOVU LAŽ, ali su ubrzo shvatili kakvu su GREŠKU NAPRAVILI! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.11.2021

22:21

Lažni ekolozi opozicije večeras su protestovali na Andrićevom vencu protiv dolaska kompanije Rio Tinto u našu zemlju.

NE ZNAJU VIŠE KAKO ĆE DA SLAŽU! Đilasovi mediji pokušali da PLASIRAJU NOVU LAŽ, ali su ubrzo shvatili kakvu su GREŠKU NAPRAVILI! (FOTO)

Tanjug

Opozicioni mediji su, u želji da nadomeste nedostatak podrške naroda, koji veruje u politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom ispali smešni u svojim lažima.

Koliko je i njima teško da isprate sve laži koje opozicija na čelu sa Draganom Đilasom pokušava da plasira, u prilog ide i izveštaj portala Slobodeonline.

Naime, taj portala je, pokušavajući da dokaže kako je narod navodno nezadovoljan, napisao da je masa opkolila Andrićev venac i kako ne puštaju predsednika Vučića kući?!

Printscreen

 

To možda i ne bi bilo ništa čudno da se predsednik Vučić ne nalazi u Sočiju gde ga sutra očekuje istorijski sastanak sa Vladimirom Putinom.

Uvidevši kakvu su grešku napravili, oni su vest brže bolje obrisali.

Podsetimo, upravo je i predsednik u večerašnjem obraćanju iz Rusije govorio o licemerju opozicije.

Rio Tinto u Srbiju niko od nas nije doveo, već predstvanici bivšeg režima koji danas učestvuju u protestima. Osam godina pre našeg dolaska na vlast, a devet sporazuma su sa njima potpisali. Tada im litijum nije smetao? - rekao je predsednik Srbije.

Komentari (0)

Loading