VEST BOLJA NEGO ŠTO JE IKO MOGAO I DA ZAMISLI! Oglasila se premijerka Ana Brnabić!

Autor:

Vesti

25.11.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno "ispregovaran dogovor" predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa.

VEST BOLJA NEGO ŠTO JE IKO MOGAO I DA ZAMISLI! Oglasila se premijerka Ana Brnabić!

Foto: Printskrin

- Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Aleksandar Vučić susreo sa Vladimirom Putinom, između ostalog, i u vezi sa cenom gasa i ugovora. Sa strepnjom smo čekali da vidimo kako će to proći - rekla je Ana Brnabić u Skupštini Srbije.

Vesti koje je preneo predsednik Vučić, kako je rekla,  bolje su nego što je iko mogao da zamisli imajući u vidu da će u kritičnim zimskim mesecima cena gasa u Srbiji ostati 270 dolara. Prema njenim rečima, cena gasa na tržištu se sada kreće 964, a negde prelazi i 1.000 dolara.

- Neverovatna stvar za Srbiju - poručila je premijerka i ocenila da će to doneti privredi i građanima Srbije stabilnost.

Ona je dodala da je ovo pokazatelj kako se Srbija dobro bori u najtežim situacijama. Srbija je, istakla je premijerka, po ceni gasa sada konkurentnija od bilo kog drugog na evropskom i svestkom tržištu. Zahvalila je predsedniku Vučiću, ali i ruskom predsedniku na velikom činu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading