VULIN DEMOLIRAO JADRANKU KOSOR: Ona ima fiksaciju na Vučića, to je slučaj za psihijatriju - svest joj se pomuti kad pomisli na predsednika srbije

Autor:

Vesti

18.11.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na napade bivše premijerke Hrvatske Jadranke Kosor na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VULIN DEMOLIRAO JADRANKU KOSOR: Ona ima fiksaciju na Vučića, to je slučaj za psihijatriju - svest joj se pomuti kad pomisli na predsednika srbije

Foto: HRT/Novo jutro/Screenshot

- Tražim od tužilaštva da sasluša Kosor, ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra. Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića - kaže Vulin.

On ističe da uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu porodicu.

- Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću. Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra - kaže on.

Kako kaže, u oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom.

- Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže - dodao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Jordan

18.11.2021 11:29

Ovakvi tipovi kao Kosor što usmere nekakvu, imaginarnu ličnu mržnju na predsednika Vučića su za lečenje, plaši me takvo ponašanje.

Marina

18.11.2021 14:52

@Jordan - Tolika mrznja je u ovoj zeni prema predsedniku i Srbiji.

Uros

18.11.2021 12:21

Treva da se sete samo i podsete da su oni imali logor za decu u Jasenovcu i uradili razne zlocine nad nasim narodom, a sad nesto moralise.

Jelena

18.11.2021 13:56

Jadranki se pomuyi svest, jer nikada neće postići ono što je Postigao Vučić!