U HRVATSKOJ DIJANU HRKALOVIĆ PROGLAŠAVAJU ZVEZDOM! Vulin: Mediji uz pomoć države koriste bilo šta da napadnu Vučića

Autor: Republika

Vesti

24.10.2021

22:21

Postoji konsenzus u hrvatskoj politici da Aleksandar Vučić mora nestati sa političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović je povod za napade na Vučića, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović

 


- Gospođa Hrkalovih će odgovarati za ono što je radila. U proteklih nekokliko dana se desilo nešto što je mnogo važnije od Dijane Hrkalović, a to je da se potpuno ogolila daržavna politika Hrvatske prema Srbiji. Dijanu Hrkalović sada tamo proglašavaju nekom zvezdom koja se borila, ne znam ni ja protiv čega - rekao je Vulin u emisiji Hit Tvit na TV Pink.

Ocenio je da u Hrvatskoj postoji konsenzus svih tamošnjih medija koji je postignut uz pomoć države, kako bi iskoristili sve što dolazi iz Srbije da napadnu Aleksandra Vučića.

- Dijana Hrkalović je odličan razlog da ga napadnu. Hoće da nas uvaljaju u blato, da kažu da smo mi zemlja kriminala. Ne, mi se uspešno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i ugrožava Hrvatsku na tom mestu - ocenio je Vulin.

Komentari (1)

Loading
Maverik

25.10.2021 16:13

Koliko zla stize iz Hrvatske, za ne poverovati koliko su zadojeni mrznjom i zeljom da se naudi svemu srpskom. Ubice ih vlastita mrznja i zloba. Dokle tako?! Zaista je odvratno kako se ponasaju.