TO JE SRAMOTA: Vučić komentarisao prijavu protiv srpskog novinara Marka Ivasa

Autor:

Vesti

16.11.2021

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji “Ćirilica” na “Hepi” televiziji gde se osvrnuo na nedavnu krivičnu prijavu koja je podignuta protiv novinara Tanjuga Marka Ivasa.

TO JE SRAMOTA: Vučić komentarisao prijavu protiv srpskog novinara Marka Ivasa

Foto: TV Happy/printscreen

- Pogodilo me je sve to. Taj momak je bio fantastično pristojan, izuzetno kulturan, ničim nije uvredio Komšića, a on je bacio mikrofon, odakle njemu pravo na to? I na sve to podnosite krivičnu prijavu i da još ne reaguje nijedno novinarsko udruženje, to je sramota! - rekao je Vučić.

Podsetimo, Ivas je u kabinetu predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića u Sarajevu 9. novembra tokom intervjua negirao genocid u Srebrenici, nakon čega je Komšić prekinuo intervju.

Na taj način je Ivas, kako se dodaje, počinio krivično delo iz člana Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, odnosno njegovih odredbi koje se odnose na zabranu negiranja genocida, koje je u julu doneo bivši visoki predstavnik Valentin Incko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tijana

17.11.2021 11:09

Pa ne cudi me ponasanje Komsica, navikli su oni tako.