ĐILAS LOBIRA PROTIV SRBA U AMERICI: Napada svoj narod da bi uvećao svoju tajkunsku imperiju

Autor:

Vesti

05.11.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U maniru istaknutog albanskog lobiste na čemu bi mu pozavideli i svi političari u Prištini, tajkun Dragan Đilas napao je Srbe sa Kosova i Metohije i to u sred Sjedinjenih Američkih Država.

Republika

Foto: Tanjug

Dragan Đilas

 

Tim povodom oglasio se Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM čije saopštenje prenosimo.

I dok Đilasu smeta Srpska lista koja je danonoćno sa svojim narodom na barikadama delila sudbinu i branila svoja ognjišta, ne smeta mu Aljbin Kurti o kome nijednu jedinu reč nije rekao?! 

Sada je jasan pravi razlog Đilasovog puta u Ameriku - da u trenutku kada Aljbin Kurti preti novim jednostranim akcijama na severu pokrajine pomogne albanskim političarima i to na štetu srpskog naroda. Ponižavajuće i bedno!

Dragan Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Kosova i Metohije, ali nema sumnje da je svoj lobistički posao u SAD odradio kako treba i da će sada značajno uvećati svoju tajkunsku imperiju od 619 miliona evra, ali i dobiti aplauze Kurtija i političara u Prištini. 

Republika

Foto: Tanjug

Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM

 

Onaj koji je kriminalnim radnjama od Mauricijusa do Hong Konga uvećao svoju tajkunsku imperiju, našao je da kriminalcima naziva Srpsku listu koja decenijama deli sudbinu srpskog naroda i bori se za naš ostanak i opstanak u pokrajini. 

Kako to da Đilas nije digao glas kada su pucali u Srećka Sofronijevića, pretukli malog Nikolu Perića ili Ranku Baciću slomili rebra, nego je digao glas kada treba napasti Srbe i to u SAD i pomoći Kurtiju? 

Kako je jedina Đilasova politika mržnja prema Aleksandru Vučiću, ne čudi da tu mržnju Đilas preslikava na Srbe sa Kosova i Metohije koji predsedniku bezrezervno veruju jer znaju da se za njih danonoćno lavovski bori.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Veselin

05.11.2021 10:47

Prodana duša. Izdao bi svoj narod za šaku dolara.

Dera

06.11.2021 10:13

@Veselin - Djilas svojim izjavama i dalje uništava sebe i celu opoziciju.

Džon

06.11.2021 19:19

@Veselin - Koje ste vi paljevine, verujete u deda mraza.

Sara

05.11.2021 11:24

Đilas će uvek kuditi i vređati svoj narod a braniti spske neprijatelje. Najsramnije je izvređao predstavnike srpske liste sa KiM, oni su za njega kriminalci. Koristi svaku priliku da pljuje po Srbima kod stranaca. Za Kurtija nijednu ružnu reč nije rekao.