ATMOSFERA MEDIJSKOG LINČA I PROGONA 2003. i 2021. GODINE: Neverovatna paralela, JEDAN TVIT SVE RAZJAŠNJAVA!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera linča i medijskog progona koju svakodnevno sprovode mediji pod kontrolom opozicije protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice može se uporediti sa atmosferom koja je kreirana pre atentata na bivšeg predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića.

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug/AP

Zoran Đinđić i Aleksandar Vučić

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić objavio je tvit sa dve izjave Đinđića i Vučića koje pokazuju da situacija u društvu u Srbiji gotovo po svemu identična 2003. i 2021. godine.

Koliko kleveta treba ja da istrpim u ovoj zemlji da bi sud rekao: “Ajde da utvrdimo šta je istina.” Moguće je da se pojavi unuka Al Kaponea i kaže: Moj deda je pljačkao banke po instrukcijama Zorana Đinđića - navodi se u postu Krstića u kome su navedene Đinđićeve reči.

Takođe, citirane su i reči Aleksandra Vučića.

Više nema veze šta je istina, a šta nije, mođete da ispričate šta želite. Kada prođe jedna laž, onda se ide na drugu, pa na treću, pa na petu, a vi me navedete da na svaku tu glupost moram da odgovaram, jer nemoguće je drugačije. I kad odgovorim na petu, biće šesta, sedma. Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osvald stupio na scenu - navodi se u postu.

 

 

Podsetimo, sam predsednik Srbije nedavno se oglasio i komentarisao napada na njegovog sina Danila.

- Nije Danilo meta, oni time hoće da govore ljudima o aroganciji i bahatosti vlasti i hoće da izvuku moju nervoznu i histeričnu reakciju jer hoće da kažu koliko sam loš otac da nisam mogao da vaspitam sina. Na taj način žele da me dodatno lično povrede ne bi li ostvario neke ciljeve. Važno je da kažem da nisam cilj ni ja, moje rušenje je sredtsvo za njihove nove pljačke - rekao je nedavno Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading