MIĆUNOVIĆ OPLEO PO ĐILASU! Počasni predsednik DS otkrio PRLJAVE POTEZE TAJKUNA

Autor: Republika

Vesti

04.11.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović istakao je da Dragan Đilas koristi list "Danas" za prostačke napade na njega.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, P. Divac

Đilas koristi niskotiražni Danas da napada Mićunovića

Počani predsednik DS smatra da je odluka opozicije da bojkotuje prethodne izbore bila velika greška i dodao da je jedini efekat toga što je on rekao da je protiv prostački napad na njega u dnevnom listu "Danas", koji je nedavno kupio Dragan Šolak i sada se radi sve u interesu njegovog pajtosa Dragana Đilasa.

- Jedini efekat bio je prostački napad na Tviteru i u listu "Danas" jednog od lidera tog saveza. Mnoge događaje u stranci i šire u opoziciji nisam želeo da komentarišem i kada sam bio duboko razočaran - rekao je Mićunović za "Novi magazin".

Mićunović je ovom izjavom praktično poručio da u delu opozicije okupljenog oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa ne postoji normalan dijalog i argumenti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aćim

04.11.2021 08:48

Mičun u pravu. Djilas prljavo radi a tako i izgleda.

Odgovori 13 0
Crni

04.11.2021 10:23

@Aćim - Kada je vec toliko prljav mogao bi da se ponekad okupa, mislim da moze sebi da priusti