PRIMITIVNI ISPAD JURIŠNIKA VUKA JEREMIĆA: Vladimir Gajić premijerku nazvao "glupačom"!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nervoza u redovima Narodne stranke sve je vidljivija kako se bliže izbori, a njeni najbliži saradnici sve češće gube samokontrolu!

Republika

Foto: Printscreen

Vladimir Gajič

Dokaz za tu tezu je i najnoviji ispad advokata Vladimira Gajića, jednog od najbližih saradnika Vuka Jeremića, koji je na društvenim mrežama prostački izvređao premijerku Srbije Anu Brnabić.

Povod za brutalne uvrede upućene na račun šefice u Nemanjinoj 11 su odgovori koje je Brnabićeva dala novinarki televizije N1 Žaklini Tatalović.

Kao što je Republika već pisala, Brnabićeva je bez pardona odgovorila na provokativno pitanje koje je Tatalovićeva postavila na konferenciji za novinare povodom prve godišnjice Vlade Srbije.

Institucije su, u vreme ove vlade, u vreme prethodne vlade i vreme Aleksandra Vučića, slobodne i nezavisne da rade svoj posao. Ako se dokaže da je bilo koja afera, koju ste vi pomenuli ili fabrikovali, istinite, ti ljudi više neće biti u Vladi Srbije - navela je Brnabićeva u odgovoru novinarki N1.

Nezadovoljan takvim odgovorom, Gajić je premijerku nazvao "glupačom".

- Alo, glupačo, nije te to pitala - napisao je Gajić na Tviteru uz snimak obraćanja premijerke.

 

 

Podsetimo, i prvi čovek Narodne stranke Vuk Jeremić svojevremeno je Brnabićevu nazivao "glupačom" dodajući da je to "blaga reč".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

03.11.2021 18:41

Ima covek pravo a i dovoljno hrabrosti da praznoglavu gusku nazove pravin imenom.