VESELINOVIĆ RAZMONTIRAO ĐILASA: Spalionica u Vinči je njegov projekat! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

25.10.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrica Veselinović iz inicijative "Ne davimo Beograd" gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na Novoj rekao je da je Đilas taj koji je pokrenuo spalionicu u Vinči, a ne sadašnja vlast.

Republika

Foto: printskrin

Dobrica Veselinović o spalionici u Vinči

Veselinović je istakao da je taj projekat pokrenuo Dragan Đilas koji je sada protiv spalionice u Vinči dodajući da sadašnja vlast nema veze s tim.

 

 

Podsetio je i na ružnu prošlost Dragana Đilasa poput jurnjave homoseksualaca po ulicama u vreme njegove vlasti i stavljanje Roma u kontejnere te istakao da je to glavna razlika između Ne davimo Beograd i Đilasa. 

- Ali ono što razlikuje "Ne davimo Beograd" i što mislimo da je ključ promene u narednoj budućnosti, a to su promene za to kakav grad želimo. Taj projekat je započet za vreme prošle vlasti. On je uradio mnogo loših stvari u Beogradu, a spalionicu u Vinči pokrenuo je on, a ne sadašnja vlast koju često napada za to - rekao je Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading