SKANDALOZNO! Đilasovi mediji ponovo napadaju Vučićevog sina (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

23.10.2021

13:45

Mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, ali i njegovi sledbenici nastavljaju sa brutalnim napadima na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Tanjug

Dragan Đilas

Svi mediji Dragana Đilasa su se udružili protiv porodice predsednika Vučića, a ponovo se na meti napada našao Danilo Vučić.

Ovaj put je Vladimir Živanović urednik lista Danas na Novoj S komentarisao sina predsednika Vučića.

 

 

- Oni predstavljaju Vučićevog sina kao da je on neko ko ne može sa se brani, kao da je nevina žrtva - rekao je on.

printskrin

Vladimir Živanović

Napadi na predsednikovog sina sve su učestaliji, a Vučić je nedavno poručio najgorima u Srbiji da svoju decu voli najviše na svetu, a da borbu nastave sa njim, bez uplitanja porodice.

- Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci. Najgorim u Srbiji poručujem, volim Danila, Milicu i Vukana. Volim ih najviše na svetu. Što se mene tiče, neka bude borba neprestana, ali decu neću da vam diram. A, vas, pobediću ubedljivije nego ikad! - napisao je Aleksandar Vučić uz fotografiju.

Komentari (16)

Loading
Tina

23.10.2021 14:16

Jadno i bedno ponašanje nekih je neprevaziđeno mizerno!

Milica Milicic

23.10.2021 15:08

Porodicu ne smeju uplitati u politicke obracune.

Pravda

23.10.2021 15:14

Smradovi ne prestaju da laju,sve moj do mojega.sta se ceka zasto se ne hapseSMRADOVI.a ovaj sa slike ima li taj doticni,Zivanovic ogledalo,pogledaj se bedo na sta licis prodana duso.

Jagoda

23.10.2021 15:16

Stvarno nadlezni organi treba da reaguju na ovakve niske udarce i diranje Vuciceve dece, treba ih novcano kazniti da se nauce nekom redu i da naice jednom za sva vremena da su deca svetinja i da se ta svetinja ne dira