RUSIJA SE OGLASILA POVODOM TVRDNJI IZ PRIŠTINE: Zaharova UGASILA Albance, njen odgovor ruši sve snove o nezavisnosti lažne države!

Autor:

Vesti

24.10.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija odlučno osuđuje i odbacuje sve insinuacije o navodnoj promeni stava Moskve prema nepriznavanju samoproglašene "Republike Kosovo", koje su se pojavile nakon što su dvojica saradnika prištinske Kancelarije ambasade Rusije u Srbiji napustili teritoriju Kosova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Marija Zaharova

- Samoproglašene "vlasti Kosova" i snage koje stoje iza njih ne prestaju da vrše provokacije prema ruskim diplomatama u Republici Srbiji. Čim su saradnici prištinske kancelarije ambasade Rusije u Srbiji napustili teritoriju Kosova, organizovana je bila nova provokacija - puštena je dezinformacija čiji je cilj da se stavi pod sumnju privrženost Rusije rezoluciji SB UN 1244 - napisala je Zaharova na Telegramu, prenosi Sputnjik.

Ona je naglasila da Rusija odlučno osuđuje "takvo destruktivno ponašanje i odbacuje sve insinuacije o navodnoj promeni ruskog stava prema nepriznavanju samoproglašene 'Republike Kosovo'."

Ranije su prištinski mediji javili da su dvojica zvaničnika ruske Kancelarije za vezu u Prištini, koja su proglašena za "persone non grata", napustila teritoriju Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

24.10.2021 16:14

Мука ми је од овог руског ња,ња.Ако сте светска велесила пошаљете војску у састав КФОРа и покажете пацерима где им је место.Овако,нека вам лупају пушке...