TADIĆ RAŠTIMOVAO OPOZICIJU: Tonu kao Titanik, a Đilas, Jeremić i ostali bore se za mesto kapetana na tom brodu!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu birači verovati onima koji su se odrekli svega što su do juče bili, koji govore jedno, a rade drugo, rekao je Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke, današnji lider SDS.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Boris Tadić ukanalio opoziciju

- Nemaju Đilas, Jeremić i Lutovac ekskluzivno pravo ni na šta i notorna je neistina da bi njihov eventualni kandidat za predsednika bio zajednički kandidat cele opozicije - istakao je bivši predsednik Srbije i dodao:

Foto: printskrin

 

- Dosta sam ćutao o stvarima u DS. Demokratska stranka je 2012. godine postala talac vrlo određenih pojedinaca i njihovih interesa - kazao je Tadić.

Foto: Tanjug

Dragan Đilas bi da bude šef države

Podsetimo, kao što je naš portal već pisao tajkun Dragan Đilas vodi kampanju da se Borisu Tadiću zabrani učešće na predsedničkim izborima jer Đilas čigledno samo sebe vidi na mestu šefa države, više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mickey

09.11.2021 09:48

Tražeći pomoć od američke administracije koja je bombardovala Srbiju, Djilas je zapečatio svoju političku karijeru.Loše su ga savetovali!!!