LJAGA NE SME DA PADNE NA CELU POLICIJU! Šešelj traži: ONI MORAJU BITI UHAPŠENI

Autor: Republika

Vesti

17.10.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je da nakon privođenja Dijane Hrkalović i policajci sa visokim činovima koji su bili deo paralelne strukture u MUP koja je štitila kriminalce Veljka Belivuka i njegov gang nemaju čemu dobrom da se nadaju.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić i Vojislav Šešelj

Gostujući u Novom jutru kod Jovane Jeremić, Šešelj je naglasio da sve afere moraju da se istraže do kraja i da se ne sme stati samo kod Dijane Hrkalović, kako ne bi pala ljaga na celokupno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Dijana Hrkalović ne može ostati jedina, mora biti uhapšen Nebojša Stefanović i direktor Rebić. Ako ništa, bar zato što nije znao. I moraju biti uhapšeni i ostali policajci sa visokim činovima umešani u afere - jasan je Šešelj.

On naglašava da se više ne sme čekati.

- Mafija i strane službe nam uzeše celu policiju. Slično se dešavalo i 2000. godine kada su policajci bili kupljeni od strane Amerikanaca - kaže Šešelj i dodaje:

- Kome god Amerikanci plate neku izdajničku uslugu, oni smatraju da su čisti - kaže Šešelj.

Šešelj ističe i da moraju biti "počišćene" sve sudijekoje su ušle u spregu sa kriminalcima.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika objavili su šokantna saznanja koja ukazuju na to da je advokat Miša Ognjanović likvidiran zato što je video fotografije polugole Dijane Hrkalović u halterima i tangama, koje je ona slala partneru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading