HLADAN TUŠ ZA N1: Novinarka tajkunske televizije pokušala da isprovocira predsednika, DOBILA BRUTALAN ODGOVOR!

Autor: Republika

Vesti

14.10.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić brutalno je odgovorio novinarki N1 na pitanje koje se odnosilo na haos na Kosovu i Metohiji koji je eskalirao kada je kosovska policija sa dugim cevima pucala na narod u severnom delu Kosovske Mitrovice i Zvečanu.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Aleksandar Vučić odgovorio novinarki N1

 

Nakon obilaska fabrike Brose u Pančevu, Vučić je izašao pred novinare i odgovorio na provokativno pitanje N1.

- Imajući u vidu Briselski sporazum - počela je sa pitanjem novinarka opozicionog medija, a onda je usledio Vučićev hladan tuš.

- Šta piše u Briselskom sporazumu? Ja odlično znam šta piše, znate li vi? Šta to piše u Briselskom sporazumu - odgovorio je predsednik nakon čega je novinarka pokušala da preformuliše svoje pitanje.

- Šta ćete vi uraditi da zaštitie Srbe sa Kosova - upitala je ona, a Vučić je na to pitanje odgovorio nikad direktnije. 

- Mi ćemo zaštiti naš narod. Tačka! Kako? Nadam se da nikada nećete morati da vidite - naglasio je predsednik i podsetio da bez saglasnosti Srba ili NATO Albanci nemaju prava da upadaju na sever pokrajine.

- Ovo im je već sedmi ili osmi put. To što su Albanci formirali nekakve formacije koje nazivaju vojskom je kršenje i rezolucije 1244. Oni na to nemaju prava. Osim toga, ovi upadi na sever su i kršenje ugovora sa NATO, ali i duha dijaloga. Sve što misle da mogu da urade protiv Srba, neka pokušaju, pa će da vide kako će da se provedu. Potrebno mi je bilo neko vreme da donesemo odluku. Saterani smo u ćošak, a predaja za nas nije opcija, borićemo se za svoj narod. Znam šta nam je činiti. Zaštitićemo naš narod! - poručio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Balkan

14.10.2021 12:01

Bas me i interesuje sta pise u Briselskom sporazumu i to onom od 2011 i onom iz 2016 sa nadom da ce mi onda biti mnogo toga jasnije. Ne znam da li je primenjivo ali postoji jedna izreka koja kaze od prazne puske se plase dvojica a od pune samo jedan. Ziveli

Odgovori 17 17
Trtko

14.10.2021 16:45

Šta imaju Srbi na Kosovu od toga što se zna šta piše u tom sporazumu? Ništa! Baš ništa!

Odgovori 9 18
cevap89

14.10.2021 21:19

Tako i treba sa Djilasovim placenicima.

Odgovori 12 4
Vesna

14.10.2021 21:35

e bas je to bitno, pored terora nad ZIVOTIMA ono malo srba sto je ostalo dole, pored ubistva DECE na reci, vadjenja organa, prebijanja i zastrasivanja, napada na crkvu..