OBRADOVIĆ OPLEO PO ĐILASU: Žele kolonu bivšeg režima, misle da su dobro radili kada su bili vlast!

Autor: Republika

Vesti

14.10.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović žestoko opleo po Draganu Đilasu istakavši da ne razume Đilasovu ideju da se pravi jedinstvena kolona opozicije bez Dveri, jer je to obnova Demokratske stranke.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, A.Nalbantjan

Boško Obradović napao Dragana Đilasa, ilustracija

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović dao je intervju NIN-u u kojem je udario na lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i funkcionerku SSP Mariniku Tepić, dojučerašnje saborce.

Lider Dveri izjavio je da ne može da razume ideju lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da se pravi jedinstvena kolona opozicije bez Dveri, jer je to obnova Demokratske stranke.

- Ne mogu da razumem ideju Dragana Đilasa da se pravi jedinstvena kolona opozicije bez Dveri. Jer to obnavlja DS. Ako žele kolonu bivšeg režima, to je druga stvar, ali to tako treba i da se nazove: oni koji su bili bivša vlast, grupišu se u jednu kolonu, jer smatraju da je to što su uradili dok su bili vlast bilo dobro - rekao je Obradović za NIN

- Nedostaje još samo BorisTadić kao njihov zajednički predsednički kandidat. Poruka je jasna, da se ide ka obnovi DS i koloni bivšeg režima i Dveri sebe ne vide u takvoj koloni. Prirodnije je da se napravi druga koju će predvoditi Dveri, koja će biti čisto patriotska i koja će se obraćati onom delu birača koji ne žele povratak na bivši režim - rekao je Obradović.

Podsetimo, Dragan Đilas ranije je izjavio da se lider Dveri sam diskvalifikovao iz zajedničkog nastupa opozicije jer je učestovovao u "Vučićevom ćaskanju", odnosno na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa političkim predstavnicima Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

14.10.2021 09:11

Kolona bivšeg režima? To je naziv za komendiju.