PIKSI TRLJA DLANOVE PRED LISABON: Srbija dobila UBITAČAN TANDEM!

Autor:

Sport

14.10.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila ubitačan tandem u napadu Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, i sve oči će u Lisabonu biti uprte u njih dvojicu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije slavlje

Nekadašnji fudbalski as Darko Kovačević je prokomentarisao partije mladog Dušana Vlahovića u reprezentativnom dresu.

- Vlahović pokazuje da može da dostigne visok nivo, bude među tri do pet najboljih napadača u Evropi. Demonstrira kvalitet iz utakmice u utakmicu. Već je vrhunski špic. Mentalitet mu je takav da je uvek gladan golova. Radi za ekipu, "ubica" je u šesnaestercu- rekao je Darko Kovačević bivši sportski direktor FSS, u razgovoru za Sportski žurnal.

Republika

Foto: Starsport

Darko Kovačević

Već mesecima se spekuliše o njegovom transferu iz Fiorentine, a zainteresovani velikani se samo smenjuju.

- Iz njegovih igara vidi se da ga takve priče ne dotiču, niti bi trebalo. Vlahovićev mentalni sklop je takav da ništa ne može negativno da utiče na njega. Karakter mu je takav da se uvek trudi isto, podjednako želi da postigne gol i u Ligi šampiona i na utakmici trećeligaškog ranga. Nije mu bitno da li igra 90, pet ili deset minuta. Bio sam i ja takav, nisam birao utakmice. Napadači uvek zavise od golova.

Osim Vlahovića, Srbija napred ima i Aleksandra Mitrovića, čak i Luku Jovića, mada su napadači Fjorentine i Fulama kod selektora Dragana Stojkovića u prednosti u odnosu na fudbalera Reala.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

- Mitrović i Vlahović su svetski dobri napadači. Luki Joviću je potrebno vremena da se dokaže u Madridu. Duca i Mitar trenutno su zasluženo u prednosti. Važno je da obojica igraju dobro i daju golove u kontinuitetu, u svakoj utakmici pružaju maksimum. Slični su igrači (Mitrović i Vlahović, op. au), ali deluju kompatibilno kad su istovremeno na terenu. Mogu bez problema da čine dobar tandem napadača. Hrabro je od Piksija što je odlučio da ih upari i što insistira na ofanzivnoj igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading