VOJSKA SRBIJE ULAZI NA KOSOVO!? Predsednik Vučić naredio podizanje borbene gotovosti i dao rok NATO da smiri Albance!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je rok NATO od 24 sata da zaštiti Srbije na Kosovu i Metohiji, u usprotnom će to uraditi naša vojska!

Republika

Foto: MUP Srbije

Oklopna vozila Vojske Srbije

Dramatična situacija je u severnom delu Kosovske Mitrovice, a za sve su krivi pripadnici kosovske policije i specijalci ROSU, koji su upali u severni deo grada.

Sve je kulminiralo ranjavanjem Srbina Srećka Soforonijevića, koji se nalazi u bolnici, a predsednik Srbije se odmah zaputio ka južnoj srpskoj pokrajini kako bi se sastao sa predstavnicima Srba sa KiM.

Predsednik Srbije i Vlada Srbije doneće danas odluku da ukoliko NATO, odnosno KFOR ne reaguje u roku od 24 sata i ne zaštiti ugroženo srpsko stanovništvo na KiM, to učini Vojska Srbije, prenosi Informer!

Predsednik Vučić je stigao u garnizon Vojske Srbije u Raški, gde je obišao vojnike, a zatim će obići i jedinice Žandarmerije u toj oblasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bugi

14.10.2021 05:59

Gde su Rusi da udju ,nema sanse samo price pricaju prevaranti obicni.

Vladimir Djurdjic

14.10.2021 10:52

Ha ha nasmeja se slatko kao kad sam gledao "Mucke".

Solo

14.10.2021 13:03

Samo napred Srbi ako hoce rat dobi ce ga i to muski...Nemogu oni da ratuju sa celom Srbijom pa onda sa Rusijom i Kinom koji bi sigurno na neki nacin uskocili pomazuci satelitskim snimcima i prateci njihove vojnicke grupe.....