VOJSKA SPREMNA DA SPREČI PROLIVANJE SRPSKE KRVI: Novog pogroma na KiM neće biti, NATO ima 24 sata da reaguje!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojska Srbije spremna je da reaguje i zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji i spreči novi pogrom ako to ne učini NATO, saznaje Republika.

Republika

Foto: Vojska Srbije

Vojska Srbije

Ova dramatična saznanje prenose domaći mediji nakon što je kosovska policija počela da sprovodi teror nad Srbima u Mitrovici i Zvečanu.

Kao što je Republika već pisala, pala je prva srpska krv pošto je teško ranjen Srećko Sofrenović.

On je upucan sa leđa i lekari mu se bore za život.

Državni vrh Srbije hitno je reagovao ovim povodom, pa se predsednik Srbije uputio ka Raškoj gde će imati sastanak sa predstavnicima Srba sa KiM, dok je premijerka Ana Brnabić pozvala međunardonu zajednicu da hitno reaguje.

Prema saznanjima Informera, ukoliko NATO, odnosno KFOR ne reaguje u roku od 24 sata i ne zaštiti ugroženo srpsko stanovništvo na KiM, to će učiniti Vojska Srbije!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink 26. septembra, već govorio o takvoj mogućnosti.

Predsednik je dodao da Srbija svojim trupama neće ulaziti na Kosovu i Metohiju i da će čekati NATO 24 sata da reaguje u slučaju pogroma. Ako NATO ne reaguje, Srbija će reagovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goca

13.10.2021 12:12

Naravno vojska mora zastititi svoj narod kad nece UN i KFOR.