VUČIĆ: Razgovarao sam sa Stefanovićem

Autor:

Vesti

09.10.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pre sastanka Predsedništva SNS razgovarao u svom kabinetu sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem, ali da mu ne pada na pamet da komentariše njegov odnos sa Vladimirom Ðukanovićem.

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, J. Mamula

Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić

 

Vučić je to rekao u odgovoru na pitanje o odnosima ministra Stefanovića i njegovog stranačkog kolege i poslanika SNS Vladimira Ðukanovića i istakao da je stranka na čijem je čelu pripada onim političkim subjektima koja preuzimaju odgovornost u značajnim istorijskim trenucima, guraju zemlju napred poput buldožera i u kojoj ne moraju svi članovi da imaju iste ideološke stavove.


Jedni, kaže, misli da zemlja mora da bude apsolutno nezavisna, vojno neutralna, da rukovodstvo samostalno donosi odluke, dok drugi misle drugačije.

To su, ističe predsendik, demokratski odnosi unutar stranke.

"SNS ima politiku, a naši odnosi su demokratski za razliku od opozicije gde je od jedne (DS) stranke nastalo 17 stranaka samo zbog lične netrpeljivosti, a politiku nema nijedna", naveo je Vučić.

SNS se trudi da ima politiku, a lični odnosi, to su demokratski odnosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

09.10.2021 12:06

Ja verujem u Vucica!

Ivana

09.10.2021 18:55

Duboko sam ubeđena da Stefanović nikada kuma ne bi izdao. Ovo je zaista previše. Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Svi koji su krivi do jednog moraju da odgovaraju pa ako je umešan i sam Stefanović da odgovara.

Kosta

09.10.2021 19:43

Verujem i ja u 'lebac za 7 dinara)))

Tito

10.10.2021 09:15

Nebojša iz Beograda, bez dana škole, sa falsifikovanim diplomama, primao platu Dr nauka a neuki srednjoskolac. Shvatio je Nebojsa ali kasno da je kratak put od Vucicevih grudi do konferencije za štampu pravog Stefanovica. Uplakanog, drhtavog glasa. E moj Nebojsa, vraćen si na fabrička podešavanja. A za vreme koje dolazi, znas i sam... jbg.