ŠOKANTNO OTKRIĆE! DELOVI POLICIJE I SNS PLANIRALI HAPŠENJE ANDREJA VUČIĆA: Sve su maske pale, više nema dileme da je spreman DRŽAVNI UDAR!

Autor: Republika

Vesti

08.10.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otrgnuti delovi policije i Srpske napredne stranke spremali su hapšenje Andreja Vučića i svrgavanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno otkriva Republika.

Republika

Foto: Starsport, Tanjkug/T. Radovanović

Na meti: Andrej i Aleksandar Vučić

 

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, u pakleni plan koji je trebalo da rezultira onim što je par ekselans državni udar, umešane su i službe pojedinih stranih zemalja.

Kako objašnjava naš sagovornik, nakon što su bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić, odbili poligrafsko ispitivanje u vezi sa famoznom aferom "Jovanjica", stvari su postale kristalno jasne.

- Makse su pale! Posle ovakvog postupka bivših visokorangiranih policajca, nema sumnje da su afere "Jovanjica", ali i sa njom povezana afera prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imale za cilj nasilno svrgavanje vlasti u Srbiji. Rečju, planiran je državni udar - objašnjava naš sagovornik.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ponovo odbila poligraf: Dijana Hrkalović

Podsetimo, kako je Republika već pisala, pomenuti trojac odbio je da odgovara na pitanja na detektoru lažu, pa u policiji čak i sumnjaju da su od ranije imali takav dogovor.

Podsetimo, o slučaju "Jovanjica" nedavno je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je ocenio da bi Predrag Koluvija, optuženi u ovom slučaju, bio "slobodan kao ptica” da je pristao da laže i optuži predsednikovog brata Andreja. 

Predsednik dodaje da Koluviju nikada nije video, ni čuo u životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vrana vrani oci ne vadi

08.10.2021 12:51

Dobro. I gde je sad Hrkalovicka? Na slobodi, naravno!

Odgovori 17 5
Paja

08.10.2021 17:22

Naravno da je kriminalac i treba na robiju!

Odgovori 12 3
Bojana

08.10.2021 17:26

Sta ako postoje razlozi da se uhapsi?!

Odgovori 13 2