ALEKSIĆU SEDI 1 ! Jeremić oko sebe okupio sve same EKSPERTE: Desna ruka mu "briljirala" u srednjoj školi (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.10.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne Stranke Miroslav Aleksić jedan je od najudarnijih pesnica svog šfa Vuka Jeremića a kako je do tog mesta stigao prava je enigma, s obzirom na to da u srednjoj školi i nije bio baš primeran, sudeći po svedočanstvu Tehničke škole u Trsteniku koju je Aleksić pohađao.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, printskrin

Aleksić u srednjoj školi pokazao pravo "znanje"

Pojedini članovi opozicije a među njima i sam Vuk Jeremić vrlo često vole da spomenu kako je  predsednik Srbije Aleksandar Vučić oko sebe okupio ljude koji nisu stručni za pozicije koje obavljaju, nazivajući ih raznim imenima poput keramičara, plagijatora i sl.

To bi sve bilo u redu da Jeremić ima dobar argument za to što govori on i njegovi sledbenici, da situacija upravo kod njih nije, pa moglo bi se reći u najmanju ruku katastrofalna.

Naime, na mrežama se pojavilo svedočanstvo Miroslava Aleksića iz Tehničke škole u Trsteniku koju je pohađao davne 1996.godine. Ono što je zanimljivo, je to da je Aleksić na jedvite jade uspeo da prođe treći razred, pošto je isti završio sa nedovoljnim uspehom da pi popravni odradio u avgustu.

Od jedanaest predmeta Aleksić ima sve same dvojke, osim fizičkog gde je prošao sa odličnim uspehom, praktičnom nastavom i socijologijom gde je dobio završnu ocenu trojku.

Po njegovim ocenama, može se zaključiti da mu srpski jezik i pravopis nikada nisu išli od ruke kao i sabiranje i oduzimanje brojeva, a ako bi kojim slučajem, kažemo kojim slučajem došao na vlast trebalo bi dobro razmisliti o resorima koji bi dolazili u obzir da mu se dodele.

 

Republika

Foto: Printscreen

Svedočanstvo Miroslava Aleksića iz srednje škole

Pa tako naprimer, ukoliko bi postao ministar policije, ili možda direktor resora za visoko tehnološki kriminal, mogli bismo samo Bogu da se pomolimo, jer je Aleksić tu dobio keca kao vrata, koji je jelte popravio u avgustu na dvojku i tako završio ovaj razred sa jedva dobrim uspehom.

Na kraju svega, postavlja se pitanje po kojim kriterijumima Jeremić svojim saradnicima dodeljuje najznačajnije funkcije? Jer ako nije po struci i stepenu obrazovanja, onda je reklo bi se po tome koliko može nekome da se uliže. 

Dokaz da je Aleksić klasičan poltron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fikus

04.10.2021 12:34

Klasika i odavno poznata činjenica da su u politiku otišli najlošiji učenici i najveće lenčuge koje nisu htele da rade. Iz sopstvenog okruženja znam bar njih 30 koji su "uspeli" u životu a da su jedva prošli osnovnu i srednju školu jer za njih je fakultet bio nedostižan. Na žalost, dobar deo njih je zato u politici bio veoma uspešan u krađi, mućkama i marifetlucima ... Upravo ta činjenica je i Aleksića preporučila Jeremiću.