KO OSVAJA TITULU? Mitrović "zapalio" Srbiju rečima o Partizanu i Zvezdi!

Autor:

Sport

04.10.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je pred oktobarske mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo govorio o trci za titulu između Partizana i Crvene zvezde.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Mitrović govorio o Partizanu i Zvezdi

Mitrović veruje da će se titula vratiti u Humsku posle pet godina.

- Mislim da može do titule. Partizan je trenutno favorit, igra najbolji fudbal i trenutno zaslužuje prvo mesto. Ostao je žal što nije veća razlika, ali ima dosta da se igra. Rano je sada govoriti o tituli, ali ako ovako nastavi vratiće je u Humsku- rekao je Mitrović na konferenciji za medije pred reprezentativnu akciju.

On je odao priznanje "večitima" na odličnim rezultatima u Evropi.

- Pratim Partizan i Zvezdu. Mislim da su dominantni, igraju dobar fudbal, favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, ali to su zaslužili kroz kvalifikacije. Želim im svu sreću. Mislim da Partizan može da dogura do finala Lige konferencija. Stanojević je sve sklopio kako želi, pokazali su to u derbiju. Želim im sve najbolje da doguraju što dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading