ANA BRNABIĆ OBJASNILA OPSESIJU HRVATA PREDSEDNIKOM SRBIJE: To je istovremeno smešno, tužno i zastrašujuće! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.10.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pemijerka Srbije Ana Brnabić večeras gostuje u Hit tvitu, a pored brojnih aktuelnih tema, komentarisala je i problem koji Hrvatska ima sa predsednikom Vučićem, pa u svojim medijima, redovno razvlače predsednika Srbije, a iz opsesije su počeli i da izvlače nepostojeće priče od pre 30 godina.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Ana Brnabić

- Hrvatska javnost i političari nikako da sa naslovnih strana skinu vesti o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! Sada su upali i u sopstvenu zamku, pa nikako da se dogovore sami sa sobom da li je Vučić peder ili švaler! Opsednutost je tolika da je istovremeno smešna, tužna i zastrašujuća - poručuje Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije!

Pored brojnih aktuelnih tema, premijerka je komentarisala i problem koji Hrvatska ima sa predsednikom Vučićem, pa u svojim medijima redovno razvlače predsednika Srbije, a iz opsesije su počeli i da izvlače nepostojeće priče od pre 30 godina.

- Neverovatno koliko se opsesivno bave Vučićem, zbog neke neuzvraćene ljubavi od pre 30 godina. To je smešno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, pradedu, stričeve, to što su ustaše ubile veći deo njegove porodice. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav - rekla je premijerka u emisii Hit tvit.

Podsetimo, novinar Darko Hudelist je na HRT rekao da je Vučić pre 30 godina "imao devojku Hrvaticu", a da ta veza nije funkcionisala zato što je on Srbin, a da zbog toga "Vučić vuče frustracije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

03.10.2021 21:08

Podsetimo, novinar Darko Hudelist je na HRT rekao da je Vučić pre 30 godina "imao devojku Hrvaticu", a da ta veza nije funkcionisala zato što je on Srbin, a da zbog toga "Vučić vuče frustracije". Ahahahahahahahahahaaha, bolesni umovi. Vucic je za njih Gospodin,covek koji doista moze da bira u zenskom svetu. Stasit, visok, zgodan poput bora pa da takav momak ima frustracije zbog devojke. Mislim, ovo je bolesno cime se nasi dusmani bave.