OVO JE NAJDRAMATIČNIJI NAPAD NA SLOBODU ŠTAMPE I NOVINARSKI INTEGRITET! Miletić šokiran zbog napada na Lađevića: SRBIJA NEĆE USTUKNUTI PRED SILEDŽIJAMA I UBICAMA!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Centra za proučavanje globalizacije, Dejan Miletić, oštro je osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića, navodeći da Srbija neće ustuknuti pred siledžijama i ubicama.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Dejan Miletič, šef Centra za proučavanje globalizacije

Napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića uzdrmao je javnost naše zemlje, a povodom tog incidenta se gotovo momentalno oglasio i predsednik Centra za proučavanje globalizacije, Dejan Miletić.

Taj analitičar oštro je osudio udar na slobodu novinarstva, navodeći da se incident, bez sumnje, dogodio zbog rada našeg lista.     

- Ovo je najdramatičniji napad na slobodu štampe i novinarski integritet, koji je nedopustiv u svakom smislu. Srpski telegraf i glavni urednik Lađevic predstavljaju vađnu kariku u borbi Srbije za sveopšti društveni preporod, a njihova otvorenost, direktnost, beskompromisnost i hrabrost, predstavljaju primer vrhunskog novinarstva. Odlučno se mora podići glas protiv ovakvog brutalnog napada na gospodina Lađevića, kao i da se preduzmu sve potrebne mere države da se počinilac nađe i privede pravdi, a ovakvi i slični napadi zaustave - poručio je Miletić. 

Kako je dodao, Srbija nema nameru da ustukne pred siledžijama i ubicama.

- To treba jasno svima staviti do znanja - zaključio je on.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading