PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO KOME NAJTEŽE U NJEGOVOJ PORODICI PADAJU UVREDE! On bi im svašta uradio da ih sretne u gradu, ali neće zbog mene!

Autor:

Vesti

26.09.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić večeras je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao je kome u njegovoj porodici najteže padaju uvrede koje im se upućuju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vučić kaže da uvrede najteže padaju njegovom sinu Danilu

- Najteže uvrede padaju Danilu. Svašta bi im on verovatno uradio da te koji vređaju negde sretne u gradu, ali neće, jer zna da bi time samo meni naškodio - rekao je Vučić i nastavio:

- Ja sam u suštini upropastio ceo život svojoj porodici. Ali, džaba sve psovke kad meni Vukan zagrli televizor kad vidi tatu. Brat Andrej je u suštini jedini pristao na sve ovo. Pristao je da živi u mojoj senci jedini svesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko

26.09.2021 20:19

Realno one uvrede od strane dela opozicije svima padaju teško, neki opozicionari su nepodnošljivi.

Ivana

26.09.2021 20:42

Aleksandar Vučić je jedini koji radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Jedini koji se bori za prosperitet i vakcinaciji cele nacije.